Χανιά: Το Έλος αναστατώθηκε από παραξενο ήχο που συνοδεύτηκε από ισχυρό τράνταγμα

Κανένα σχόλιο

“Πριν λίγο στο Έλος ακούστηκε δυνατός άγνωστης προέλευσης ήχος που συνοδεύτηκε από αιφνίδιο τράνταγμα του εδάφους. Έγινε σε μεγάλο βαθμό αισθητό και έφερε αναστάτωση στους κατοίκους που ένιωσαν τα σπίτια τους να σείονται… Ας ελπίσουμε να μην αρχίσει να βουλιάζει η γης μετά από τόσες βροχές!”..έγραψε στην σελίδα του ο Νικόλας Κυριτσάκης. Από πληροφορίες η δόνηση αλλά και ο ήχος ακούστηκαν ως και το Ελαφονήσι.

Πάντως ότι κι αν έγινε έγινε τοπικά μιας και ως και τώρα δεν έχει καταγραφή καμιά δραστηριότητα στην περιοχή,ούτε στον γύρο χώρο της Κρήτης από τους επίγειους σταθμούς μέτρησης σεισμικών δονήσεων, μάλιστα εδώ και δυο μέρες.

Ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις