Χανιά: 12χρονο παιδί εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ από ανακοπή καρδιάς

Κανένα σχόλιο

Η ανακοπή καρδιάς συνήθως συνδέεται με ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας όμως στο νοσοκομείο Χανίων βρέθηκε ένα παιδί μόλις 12 χρονών με συμπτώματα ανακοπής καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έχει καταγωγή από την Αλβανία και είναι μόνιμος κάτοικος Χανίων. Μεταφέρθηκε από την οικογένειά του στο νοσοκομείο αφού νωρίτερα είχε αισθανθεί έντονη δυσφορία.

Μετά τις εξετάσεις των γιατρών κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ διασωληνωμένο με συνοδεία καρδιολόγου και αναισθησιολόγου για να νοσηλευθεί στη ΜΕΘ Παίδων.

"Sponsored links"

Οι περιπτώσεις καρδιακών ανακοπών σε παιδιά είναι σπάνιες, όχι όμως απίθανες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις