Χανιά: 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για τον γονέα που έδειρε καθηγητή

Κανένα σχόλιο

Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο γονέας που κουτούλησε καθηγητή επειδή δεν άφησε το γιο του να μπει στο σχολείο χωρίς μάσκα.

Στη διαδικασία που ολοκληρώθηκε προ ολίγου, ο γονέας καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση (8 μήνες για πρόκληση σωματικής βλάβης, 3 μήνες για εξύβριση και 3 επιπλέον μήνες για απειλή εις βάρος του καθηγητή) με τριετή πάντως αναστολή ενώ θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 400 ευρώ στη διοίκηση του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου για να χρησιμοποιηθεί για κοινωφελείς σκοπούς.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις