Χανιά: O ίδιος ο δράστης της κτηνωδίας πήγε τον σκύλο στον κτηνίατρο

Κανένα σχόλιο

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο οι εικόνες της κτηνωδίας με τον σκύλο από τα Κουνουπιδιανά.

Ο δράστης, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, προχώρησε στον ευνουχισμό με τανάλια του σκύλου επειδή ήταν πολύ χαδιάρικο και παιχνιδιάρικο και αυτό τον εκνεύριζε! Έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι. Να τον κρεμάσει και να τον ευνουχίσει.

Ο δράστης είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία και θεωρείται “καλός οικογενειάρχης”.

"Sponsored links"

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι όταν είδε τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δράση του και υπό τον φόβο των συνεπειών, πήγε μαζί με τον Γερμανό τουρίστα τον σκύλο στο κτηνιατρείο! Και μόλις τον άφησε εκεί, εξαφανίστηκε, προφανώς για να γλυτώσει το αυτόφωτο.

Να σημειώσουμε ότι ουδείς από τη γειτονιά αντέδρασε, ίσως επειδή ουδείς αντιλήφθηκε τι γινόταν εκτός από τον Γερμανό τουρίστα που περπατούσε στην περιοχή και είδε το σκηνικό με τα μάτια του.

Τί προβλέπει η Νομοθεσία

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις