ΣΥΡΙΖΑ: Χανιώτες στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά το σκέπαστρο του Κολυμβητηρίου Χανίων δεν κατεβαίνει!

Κανένα σχόλιο

Κριτική για το σκέπαστρο του Κολυμβητηρίου Χανίων που δεν αντικαθίσταται ασκεί η θεματική Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, εν μέσω μάλιστα πανδημίας που κάθε μέτρο για την αποτροπή του συνωστισμού θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Μεγάλες στιγμές ζούμε στα Χανιά για άλλη μια φορά.

"Sponsored links"

Στην πόλη των τριών κυβερνητικών βουλευτών εκ των οποίων  ένας υπουργός, μία πρώην υπουργός και αδερφή του Χανιώτη πρωθυπουργού και ο τρίτος  κουμπάρος του κρητικού υπουργού αθλητισμού δεν είναι ικανοί να κατεβάσουν ένα σκέπαστρο. Ένα σκέπαστρο που απαιτείται να αντικατασταθεί για λόγους ασφαλείας όπως οι ίδιοι δηλώνουν, αλλά απαιτείται ακόμα περισσότερο σε περίοδο Covid 19  για να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Αν αύριο βρεθεί ένα κρούσμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις, θα φταίνε φυσικά οι αθλητές, οι προπονητές και τα σωματεία και όχι οι ίδιοι που κωλυσιεργούν ακόμα και στα στοιχειωδώς αυτονόητα.

Οι δύστυχοι γονείς γυρνάνε όλα τα γραφεία διαλαλώντας το αυτονόητο.

Διαλαλώντας ότι από  3 Ιουνίου έχουν κλείσει οι στεγασμένες πισίνες  με εντολή της γενικής γραμματείας αθλητισμού και διανύουν τον πέμπτο μήνα χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό έργο εκτός από τις κατά καιρούς βαρύγδουπες δηλώσεις.

Από τις 10 Ιουλίου τους καθησύχασε ο Υπουργός κατά την επίσκεψη του στα Χανιά χαρακτηρίζοντας τα “μερεμέτια που άμεσα θα υλοποιηθούν”.

‘Ομως συμπληρώνεται τρίμηνο και το μόνο που γίνεται μεθοδικά είναι δηλώσεις.

Ξεκινά ο χειμώνας και ακόμα δεν βγήκε η στέγη και εύλογα προκύπτει το ερώτημα πότε θα βγει η παλιά  και πότε θα προλάβει να μπει η καινούρια; Αυτό θα το δούνε μετά, αν δεν είναι το 2022 σίγουρα το 2023.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τις ψυχές των παιδιών, των αθλητών και των γονιών τους που αγωνίζονται για το αυτονόητο. Δυστυχώς όμως το μόνο άγχος των τοπικών κυβερνητικών βουλευτών είναι, αν τύχει και γίνει κανένα έργο, να προλάβουν να ανακοινώσουν ότι είναι κατόπιν ενεργειών τους μπας και κερδίσουν κανένα σταυρό στην επόμενη εσωκομματική τους αναμέτρηση.

από τη Θεματική Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χανίων

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις