Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου

Κανένα σχόλιο

Έως τις 27 Απριλίου παρατείνονται τα μέτρα περιορισμού στις μετακινήσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Παρατείνονται τα μέτρα περιορισμού στις μετακινήσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ως τις 27 Απριλίου και 06:00, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα θα επεκταθεί για τρεις εβδομάδες επεσήμανε ο Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας ταυτόχρονα πως το αποτέλεσμα της προσπάθειας κρίνεται μέρα με την ημέρα.

"Sponsored links"

«Οι περιορισμοί δεν αφορούν συμπολίτες μας που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας που πρέπει να ασκούνται, να κολυμπούν κλπ. Πρέπει πάντα να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα ιατρικά πιστοποιητικά για την ανάγκη να ασκούνται», σχολίασε ο υφυπουργός και συμπλήρωσε πως: «το αποτέλεσμα όμως αυτό σε ελάχιστες ώρες ή μέρες μπορεί να ανατραπεί. Να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα».

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας, δεν διεκπεραιώνονται αλλαγές διεύθυνσης κατοικίας με ηλεκτρονικό τρόπο σύμφωνα με απόφαση του ΓΓ της ΑΑΔΕ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις χειρόγραφες υποβληθείσες δηλώσεις στη ΔΟΥ.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε επίσης ότι μπήκε σε λειτουργία η γραμμή υποστήριξης 10306, ενώ δημιουργήθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών δύο νέες πλατφόρμες, το citysolidarity.gov.gr και το animalsolidarity.gov.gr.

Ακόμη, όσον αφορά τους «ανεύθυνους» που δεν εφαρμόζουν τα μέτρα και θέτουν σε κίνδυνο τόσο τους εαυτούς όσο και το σύνολο, υπονομεύοντας τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλονται από την κοινωνία, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως η στάση της τους είναι ιδιαίτερα «αντικοινωνική» και προειδοποίησε πως «θα δείξουμε μηδενική ανοχή».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις