14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Χασαπόπουλος: “Δεν είναι εδώ μπαλκόνι. Το να απειλείται μία επιχείρηση δεν είναι σωστό” Παύλος Πολάκης: “Τι μας λέτε; Εσείς απειλείτε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία κάθε μέρα εδώ και τέσσερα χρόνια!” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Καταιγιστικός ο Παύλος Πολάκης στην πρωινή εκπομπή του MEGA, Mega Σαββατοκύριακο. Ο βουλευτής Χανίων βρέθηκε στην εκπομπή μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι οι δημοσιογράφοι είχαν σκοπό να ασκήσουν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για μνημονιακή στροφή.

Ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε εξηγώντας ότι το “μνημόνιο τελείωσε” και αφού οι δημοσιογράφοι των ρώτησαν τι μπορεί να κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και ποια μέτρα μπορεί να εφαρμόσει, ο Παύλος Πολάκης άρχισε να αναφέρει όλα όσα θα δούμε το επόμενο διάστημα, από το αίτημα που θα κατατεθεί στη Γερμανία για να παραδώσουν τον Χριστοφοράκη της Siemens ως τα χρέη των εκατοντάδων εκατομμυρίων των τηλεοπτικών καναλιών Mega και Ant1 και τις προνομιακές σχέσεις που έχουν διαμορφώσει με τραπεζικούς ομίλους. Ανέφερε χαρακτηριστικά, εμένα με κυνηγούν για 5.000 ευρώ και εσάς που χρωστάτε εκατοντάδες εκατομμύρια κανείς δε σας αγγίζει.

Εκεί, κι αφού ο Άδωνις προχώρησε σε μορφασμούς και γκριμάτσες δυσαρέσκειας, οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν απαιτώντας να σταματήσει για να πει ο κ. Πολάκης, “δεν είναι έτσι συζήτηση. Μου είπατε πως θα τα πούμε αλλιώς. Αυτά είναι τα πρώτα. Έχει κι άλλα”.

Προασπίζοντας το MEGA

Ο δημοσιογράφος κ. Χασαπόπουλος έσπευσε να προασπίσει το Mega Channel λέγοντας: “Δεν είναι εδώ μπαλκόνι. Το να απειλείται μία επιχείρηση δεν είναι σωστό”.

Για να απαντήσει ο κ. Πολάκης: “Τι μας λέτε; Εσείς απειλείτε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία κάθε μέρα εδώ και τέσσερα χρόνια!”.

“Όσο για τον κ. Γεωργιάδη, περίμενα να έχει καβαλήσει το τραινάκι του και να έχει μεταναστεύσει”.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε με αιχμηρό τρόπο: «Εγώ δεν διέκοψα καθόλου. Προσπερνάω το χιούμορ του κ. συναδέλφου. Σήμερα, στην εκπομπή σας δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν δύο εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις. Λέω, λοιπόν, στον κ. Πολάκη που βγήκε με πολύ ύφος ότι ο κ. Πολάκης, όταν θα ψηφίζει με το χεράκι του ναι μεθαύριο, θα έχει ψηφίσει αγγλικό δίκαιο, Δουκάτο Λουξεμβούργου, παραίτηση από κάθε ασυλία και αναγνώριση του συνόλου του χρέους».

“Δεν είστε στη λαχαναγορά”

“4 μήνες είναι υπεραρκετοί για να βάλει ο κ. Σταθάκης μπροστά το πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων και της αξιοποίησης του ΕΣΠΑ στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης για να μπορεί ένας δήμος να σχεδιάζει, αδειοδοτεί, εκτελεί ένα έργο μέχρι ένα ποσό χωρίς την απύθμενη γραφειοκρατία το οποίο είχε δύο χαρακτηριστικά: το ένα να παρακαλάμε τον πολιτευτή για να μας δώσουν την άδεια οι υπηρεσίες ή να διαχέεται η παραοικονομία πάλι για να πάρουμε την άδεια. Είναι υπεραρκετό αυτό το διάστημα για να ξεκινήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα μικρών και μεσαίων έργων που θα κατευθυνθούν σε αναπλάσεις χωριών, στην στήριξη της παραγωγικής ανασυγκρότησης…”

Όμως τον διέκοψε ξανά ο κ. Αναγνωστάκης λέγοντας του ότι: “Δεν είστε στη Λαχαναγορά!”

Εκεί πετάθηκε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος, απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη, είπε: «Δεν επιτρέπω στον κ. Πολάκη να μου μιλάει στον ενικό. Δεν είναι φίλος μου από χθες».

«Ούτε είμαστε φίλοι ούτε πρόκειται να γίνουμε», του απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Παρακαλώ πολύ στον πληθυντικό και να μην με διακόψετε», επανέλαβε ο κ. Γεωργιάδης.

"google ad"

«Μην με μαλώνετε», δήλωσε ο κ. Πολάκης με ειρωνικό ύφος.

Η κόντρα αναζωπυρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, με τον κ. Γεωργιάδη να αντιδρά πάλι στις παρεμβάσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας στους υπεύθυνους της εκπομπής: «Κόψτε του λίγο το μικρόφωνο να ολοκληρώσω και μετά ξαναβάλτε του ήχο».

Το “επίπεδο αριστερού βουλευτή”

Ο κ. Αναγνωστάκης: “Ζητάμε συγνώμη. Αυτό είναι το επίπεδο αριστερού βουλευτή”.

«Θες να μου κόψει τον ήχο; Να καταλάβω και εγώ», διερωτήθηκε ο κ. Πολάκης.

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Δεν υπάρχει ο τύπος αυτός. Εγώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Κάνω τηλεόραση 20 χρόνια».

Τελικώς, έκοψαν τον Παύλο Πολάκη και δεν τον άφησαν να μιλήσει ξανά.

Ο μονόλογος του Γεωργιάδη υπέρ των δανειστών και η επέμβαση των δημοσιογράφων

Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένας απίστευτος μονόλογος του Γεωργιάδη που μιλώντας περίπου ως εκπρόσωπος των δανειστών θριαμβολογούσε για τη νίκη των Γερμανών, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να αναγκαστεί να τον διακόψει ο δημοσιογράφος κ. Αναγνωστάκης λέγοντάς του τα εξής με φιλικό ύφος:

“κ. Γεωργιάδη, ακούστε λίγο. Μην εμφανίζεστε όμως κι εσείς σα να πανηγυρίζετε σε ένα στυλ ότι κοιτάξτε τι σας κάνει η τρόικα, κι ότι δικαιωνόμαστε που χάσαμε τις εκλογές. Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Έτσι δεν είναι;”

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη;

“Φυσικά και πρέπει. Ρίξαν την κυβέρνηση Σαμαρά!”

Τι είπε ο Παύλος Πολάκης για το κόψιμό του

Μετά το τέλος της εκπομπής ο κ. Πολάκης φανερά εξοργισμένος από τη συμπεριφορά των δημοσιογράφων, Ιορδάκη Χασαπόπουλου και Μανώλη Αναγνωστάκη, του Mega, οι οποίοι όχι μόνο τού απευθύνθηκαν με προσβλητικές αναφορές  χαρακτηρίζοντάς τον τραμπούκο, άνθρωπο που απευθύνεται σα να βρίσκεται σε λαχαναγορά ενώ ειρωνεύτηκαν το επίπεδό του, αλλά και τον έκοψαν από τον “αέρα”, απάντησε μέσω facebook με τα εξής λόγια:

“Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ MEGA.

Μόλις είδαν οτι δεν τα βγάζουν πέρα ,μόλις άκουσαν αλήθειες ,μόλις έθιξα τα κανάλια και την παραοικονομία στην υγεία, ΘΙΧΤΗΚΑΝ τα πουλημένα τομαρια και με έκοψαν για να μιλάει μόνο του το γκρουπουσκουλο της φασιστικής συνιστώσας της Νέας Δημοκρατίας,ο Αδωνις”

Όλο το βίντεο της παρέμβασης Πολάκη εδώ:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=amnis6Ycwv0″]

 

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

3 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...