Χρήματα για αγρότες της Κρήτης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Κανένα σχόλιο

Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 8/8 /2018 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πληρωμή για τους επιλαχόντες νέους Αγρότες (Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών») όλης της χώρας.

Την διαδικασία άνοιξε πρώτη η Περιφέρεια Κρήτης και ακολουθεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Συγκεκριμένα υπεγράφη σήμερα από τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αποστολάκη Γιώργο, η εντολή πληρωμής ύψους 3.750.600 ευρώ για 279 δικαιούχους.

"Sponsored links"

Η πληρωμή αφορά τους πρώτους επιλαχόντες του υπομέτρου 6.1 του ΠΑΑ 2014-2020 «Εγκατάσταση νέων αγροτών» στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016, η οποία αφορά στην Περιφέρεια Κρήτης και περιλαμβάνει 279 δικαιούχους (όπως απεικονίζονται στην απόφαση με ΑΔΑ :72ΝΜ7ΛΚ-ΠΞ7 – 3η τροποποίηση της αρ. 149243/18.07.2017 απόφασης ένταξης ).

Η πίστωση των παραπάνω ποσών ξεκινάει από αύριο στους Τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων Νέων Αγροτών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις