Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις και από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων με συλλογή ειδών και για τους πλημμυροπαθείς της Μάντρας Αττικής

Κανένα σχόλιο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, το ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και τα εμπορικά καταστήματα των οδών Περίδου και Αρχοντάκη, διοργανώνουν από κοινού Ανοιχτές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις.

Οδός Περίδου την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη στις 6:30μμ. Ζωντανή Ελληνική Έντεχνη & Ροκ Μουσική με το συγκρότημα του Μάνου Τρυπιά. Μεγάλες Εκπτώσεις στα καταστήματα της οδού. Πλούσια κεράσματα! – κοψίδια – καλό κρασί – ζεστή μαλοτήρα .

Οδός Αρχοντάκη την Πέμπτη 21 Δεκέμβρη στις 6:00μμ. Ζωντανή Ελληνική Έντεχνη & Ροκ Μουσική με το συγκρότημα του Μάνου Τρυπιά Γλυκά κεράσματα & εικαστικό δρώμενο για παιδιά. – ζεστή μαλοτήρα – ζεστό κρασί .

"Sponsored links"

Σε σχετικό κείμενο αναφέρεται ότι:

“Και στις δύο εκδηλώσεις, συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, κλινοσκεπάσματα και είδη προσωπικής υγιεινής για τους πλημμυροπαθείς της Μάντρας Αττικής. Σας περιμένουμε όλους!”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις