Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις και από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων με συλλογή ειδών και για τους πλημμυροπαθείς της Μάντρας Αττικής

Κανένα σχόλιο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, το ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και τα εμπορικά καταστήματα των οδών Περίδου και Αρχοντάκη, διοργανώνουν από κοινού Ανοιχτές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις.

Οδός Περίδου την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη στις 6:30μμ. Ζωντανή Ελληνική Έντεχνη & Ροκ Μουσική με το συγκρότημα του Μάνου Τρυπιά. Μεγάλες Εκπτώσεις στα καταστήματα της οδού. Πλούσια κεράσματα! – κοψίδια – καλό κρασί – ζεστή μαλοτήρα .

Οδός Αρχοντάκη την Πέμπτη 21 Δεκέμβρη στις 6:00μμ. Ζωντανή Ελληνική Έντεχνη & Ροκ Μουσική με το συγκρότημα του Μάνου Τρυπιά Γλυκά κεράσματα & εικαστικό δρώμενο για παιδιά. – ζεστή μαλοτήρα – ζεστό κρασί .

"Sponsored links"

Σε σχετικό κείμενο αναφέρεται ότι:

“Και στις δύο εκδηλώσεις, συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, κλινοσκεπάσματα και είδη προσωπικής υγιεινής για τους πλημμυροπαθείς της Μάντρας Αττικής. Σας περιμένουμε όλους!”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Booms from the BoxΤΡΙΤΗ, 7:00 pm - 9:00 pmμε τον Artizda
    Πατάμε Play και από τα ηχεία μας ακούγονται fat beats σε trip-hop ρυθμούς,hip-hop grooves και scratches. Μια εκπομπή που εξυμνεί το έξυπνο παιχνίδι των Djs με τα μουσικά δείγματα (samples) τα οποία έχουν δανειστεί από άλλα είδη μουσικής. Το αποτέλεσμα είναι κάτι εντελώς νέο, ενώ ο ήχος των δειγμάτων μπορεί να ποικίλει από reggae,funk μέχρι κλασσική μουσική και στιγμιότυπα από τον κινηματογράφο, όλα δεμένα με μία hip-hop αισθητική.