«Χριστούγεννα  στο πλοίο της ΑΝΕΚ» για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Κανένα σχόλιο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων ,από κοινού με την ΑΝΕΚ, διοργανώνουν μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Κρητικών σωματείων της Αττικής με τίτλο «Χριστούγεννα  στο πλοίο της ΑΝΕΚ», την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και  ώρα 11:00 – 15:00.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

Αφήγηση παιδικού παραμυθιού, διανθισμένο με κρητικούς παραδοσιακούς ήχους από διακεκριμένο κρητικό συγγραφέα

"Sponsored links"

Παρουσίαση και βιωματική δημιουργία παραδοσιακών Χριστουγεννιάτικων γιορτινών γλυκών και εδεσμάτων της Κρήτης από γνωστό κρητικό σεφ, με ταυτόχρονη ομιλία από διατροφολόγο για την αξία και τη σημασία της Κρητικής διατροφής.

Παρουσίαση των γιορτινών ηθών και εθίμων της Κρήτης με τη συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού.

Κάλαντα και γιορτινά τραγούδια από παιδική χορωδία.

Κρητικούς χορούς που θα χορέψουν οι μικροί μας φίλοι, με τη συνοδεία κρητικών παραδοσιακών οργάνων

Καθ’ όλη την διάρκεια της ενασχόλησης των παιδιών με τις παραπάνω δράσεις οι γονείς και συνοδοί των παιδιών θα συζητούν με διακεκριμένο/η παιδίατρο και παιδοψυχολόγο για ιατρικά θέματα και θέματα παιδοψυχολογίας που αφορούν τα παιδιά μας.

Στους μικρούς μας καλεσμένους  θα προσφερθούν δώρα και γλυκά από την Ομοσπονδία, καθώς και κέρασμα, ευγενική προσφορά της «ΑΝΕΚ Α.Ε»

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως την διοίκηση της  «ΑΝΕΚ Α.Ε», για την ευγενική παραχώρηση του πλοίου, καθώς και για την συνεχή και αδιάλειπτη προσφορά της σε κάθε εκδήλωση της Π.Ο.Π.Κ.Σ, αλλά και για την ευρύτερη συνεργασία με βάση το κοινό μας όραμα που είναι η προσφορά στην Κρήτη και το Πολιτισμό της.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις