Χρονιά τουριστικής ανάπτυξης το 2021 για την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Την εκτίμηση ότι το 2021 θα είναι χρονιά τουριστικής ανάπτυξης για την Κρήτη και παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, εκφράζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νάσος Γαβαλάς, Διευθύνων σύμβουλος της MINT – Διαχείριση Ακινήτων bnb Α.Ε, ο οποίος, παράλληλα, είναι και πρόεδρος του νεοσύστατου συνδέσμου ελληνικών εταιρειών βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων.

Μάλιστα εστιάζει στην επιχειρηματική κίνηση της MINT να επεκτείνει την παρουσία της στο νησί και συγκεκριμένα στο νομό Ηρακλείου και στις γύρω περιοχές, με νέες συνεργασίες αλλά και επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό.

«Η απόφαση της MΙΝΤ να επενδύσει και να ενισχύσει την παρουσία της στην Κρήτη είναι στρατηγική. Πριν την κρίση που έπληξε παγκοσμίως τον τουρισμό, η Κρήτη συνέχιζε να αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά, ενώ εκτιμούμε ότι θα είναι και ο προορισμός που θα ανακάμψει τουριστικά πιο γρήγορα στη χώρα μας μέσα στο 2021», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νάσος Γαβαλάς.

"Sponsored links"

Ασφαλώς, όπως τονίζει ο επικεφαλής της MINT, ρόλο θα παίξει και ο ομαλός εμβολιασμός του πληθυσμού μέσα στους πρώτους μήνες του 2021, ώστε «από την άνοιξη του νέου έτους να μιλάμε για πλήρη ελεύθερη μετακίνηση των ταξιδιωτών και μια νέα πραγματικότητα στον τουρισμό, που μπορεί να πλησιάσει και τα νούμερα του 2019». Επιπλέον, φαίνεται ότι η κρίση δεν δημιούργησε κύμα μαζικών αποχωρήσεων από τον κλάδο bnb, αφού, σύμφωνα με τον κ. Γαβαλά, «οι ιδιοκτήτες των ακινήτων έχουν επιδείξει ψυχραιμία και αντιλαμβάνονται την υπεραξία που παρέχει η αξιοποίηση των ακινήτων μέσα από τη βραχυχρόνια μίσθωση».

Τα σχέδια και η επέκταση στην Κρητη

Είναι ενδεικτικό, ότι σύμφωνα με φετινά στοιχεία, διαφαίνεται η τάση των επισκεπτών να επιλέγουν σε σημαντικό βαθμό τη διαμονή τους σε ανεξάρτητες κατοικίες. «Σε συνδυασμό με την αναμενόμενη αύξηση του τουρισμού και επομένως της διαμονής σε διαμερίσματα και βίλες, θα αυξηθούν και τα έσοδα των ιδιοκτητών που άντεξαν και παρέμειναν στη βραχυχρόνια μίσθωση», εξηγεί ο κ. Γαβαλάς. Στα σχέδια της ΜΙΝΤ για το 2021 περιλαμβάνεται, εκτός της επέκτασης στην Κρήτη, το άνοιγμα σε νέους, κυρίως, νησιωτικούς προορισμούς, ενώ η εταιρεία προσβλέπει σε περαιτέρω ενίσχυση των ακινήτων υπό διαχείριση στις ήδη υπάρχουσες αγορές ώστε να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε επισκέπτες αναψυχής ή και επαγγελματικού τουρισμού περισσότερες επιλογές διαμονής.

Η MINT, που αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων bnb στην Ελλάδα, όπως τονίστηκε, διαχειρίζεται αποκλειστικά πάνω από 300 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, φιλοξενώντας 14.000 επισκέπτες σε ετήσια βάση. Με παρουσία στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Πιερία, στην Πάρο, στην Κρήτη κά, η MINT φιλοδοξεί να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίας διαχείρισης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις