Χρυσή Αυγή: Δύο καταδικασθέντα στελέχη από το Πέραμα πήγαν από μόνα τους να παραδοθούν στην αστυνομία

Κανένα σχόλιο

Κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και από μόνοι τους αποφάσισαν σήμερα στο Τμήμα Ασφαλείας Περάματος με πρόθεση να παραδοθούν και να τονίσουν ότι είναι στη διάθεση των Αρχών.

Ο λόγος για δύο τοπικά στελέχη της Χ.Α. που μετά τη χθεσινή ετυμηγορία, προχώρησαν στην παραπάνω κίνηση έπειτα από παρότρυνση στων δικηγόρων τους και προκειμένου να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες στο Πέραμα, ενώ ο ένας είχε και επικοινωνίες με τον πυρηνάρχη της Νίκαιας το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις