Χρυσόγονος: Αν δεν βελτιωθεί η συμφωνία αναλαμβάνει το εκλογικό σώμα

Κανένα σχόλιο
Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος

“Θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του το εκλογικό σώμα σε περίπτωση που η συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές δεν είναι καλύτερη απ’ όσα προβλέπονταν στο «email Χαρδούβελη»”, δήλωσε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

“Αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι πηγαίνουμε στον λαό”, είπε ο κ. Χρυσόγονος αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, υπαινίσσοντας εκλογές ή δημοψήφισμα.

“Έχουμε λαϊκή εντολή για να φέρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αν το φέρουμε πηγαίνουμε στη Βουλή. Αν δεν το φέρουμε θα πρέπει να αναζητηθεί λαϊκή εντολή”, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

"Sponsored links"

“Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν μια αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, εκεί είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά”, επισήμανε ο Κώστας Χρυσόγονος και συμπλήρωσε: “Τότε θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του το εκλογικό σώμα”.

news247.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις