Χρ. Μαρκογιαννάκης: Κόλαφος για την ηγεσία της Ν.Δ. τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης στα Χανιά – Τώρα δεν υπάρχει Χανιώτης που να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί

Κανένα σχόλιο

Δεν υποχωρεί ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Με νέα δήλωσή του αναφέρεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας ΜRB σύμφωνα με την οποία το 20,4% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας θα τον ακολουθούσε σε άλλο κόμμα τη στιγμή όπου εφόσον ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ποσοστό άνω του 50% από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας θα τον ψήφιζε.

Στη δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει:

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρίας MRB που παρήγγειλε και δημοσίευσε το zarpanews, κατά το μέρος που με αφορά, είναι κόλαφος για την ηγεσία της Ν.Δ

"Sponsored links"

Τώρα πλέον πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει Χανιώτης   που να μην έχει καταλάβει του πραγματικούς ιδιοτελείς οικογενειακούς λόγους για τους οποίους ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να με βάλει στο πολιτικό περιθώριο. Την απάντηση θα την πάρει από την κοινωνία και τον διαβεβαιώνω ότι θα είναι ηχηρή.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις