Χτυπάει ο κορωνοϊός τους άνδρες στους όρχεις;

Κανένα σχόλιο

Κάθε μέρα οι γιατροί έρχονται αντιμέτωποι με καινούργια ευρήματα σε ότι έχει να κάνει με τον κορωνοϊό. Πρόσφατα η επιστημονική κοινότητα αναρωτήθηκε αν σε κάποιους άνδρες ο ιός δημιουργεί πόνο στους όρχεις.

Όπως για παράδειγμα συνέβη με 42χρονο άνδρα στις ΗΠΑ ο οποίος χωρίς να έχει κάποιο σύμπτωμα (πυρετό, πονόλαιμο, βήχα, δύσπνοια) πήγε σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης επειδή πονούσε στους όρχεις. Εκεί οι γιατροί που δεν βρήκαν κάτι, του έκαναν τεστ και βγήκε θετικός. Ο άνδρα αυτός προηγουμένως είχε καθίσει στην αίθουσα αναμονής μαζί με κόσμο επί δυο ώρες.

Το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ που αναλύει τα κρούσματα με τον κορωνοϊό ανακοίνωσε πως ο πόνος των όρχεων ήταν ένα σύμπτωμα και προειδοποίησε για την «άτυπη παρουσίαση» του COVID-19. «Ο ιός συνδέεται με κύτταρα που βρίσκονται σε αφθονία στους όρχεις και μπορεί να οδηγήσει σε «βλάβη των ιστών» ανέφεραν, και τόνισαν πως οι άνδρες δεν πρέπει να ανησυχούν για τους όρχεις του μέχρι να βγει κάποια μεγάλη και ολοκληρωμένη έρευνα.

"Sponsored links"

Στα : Επιστήμη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις