Χωματερές στα νεκροταφεία, χωματερές και στις παραλίες στα Χανιά | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Μικρούς “κουρουπητούς” έχει γεμίσει ο νομός αφού όπου κι αν πας κάπου θα πετύχεις κάποιο σημείο όπου οι συμπολίτες μας πετούν τα σκουπίδια και τα μπάζα τους.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από δύο πολύ διαφορετικά σημεία του νομού. Οι πρώτες, είναι κοντά στο νεκροταφείο του Μιχαήλ Αρχάγγελου στο Βαμβακόπουλο ενώ οι επόμενες λίγα μέτρα από την παραλία στο Κολυμπάρι.

Τα σκουπίδια κοντά στο νεκροταφείο σωρός κατά μήκος του δρόμου αλλά και κάτω από τις ελιές. Και εμείς αναρωτιόμαστε, εύλογα, τι θα γίνει όταν πέσουν οι πρώτες βροχές;

"Sponsored links"

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από ένα πολύ διαφορετικό σημείο. Λίγα μέτρα από την παραλία στο Κολυμπάρι, στο σημείο που βρίσκεται γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής τα σκουπίδια ένα σωρός.

Κάθε λογής σκουπίδι. Από παλέτες και μεταλλικά αντικείμενα μέχρι δεκάδες σακούλες με άγνωστο περιεχόμενο. Πραγματικά, δίπλα από την παραλία σε τουριστική περιοχή κι ουδείς ενδιαφέρεται.

Δείτε τις φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις