Χόρεψαν τον «Υμνο της Κρήτης» του Ψαραντώνη και κέρδισαν το μετάλλιο στη ρυθμική γυμναστική | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Hταν η πρώτη φορά που η Κρήτη κατέκτησε μετάλλιο στην ρυθμική γυμναστική καθώς τα κορίτσια του ομαδικού της ρυθμικής του συλλόγου “Νίκος Καζαντζάκης” και του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου “Κάλλιστος” επέλεξαν το τραγούδι του Ψαραντώνη ”Ύμνος στην Κρήτη” για να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε πριν μερικές εβδομάδες στην Αθήνα.Τα κορίτσια κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο επάξια και αποθεώθηκαν και για την επιλογή τους στο επαναστατικό αυτό τραγούδι του Ψαραντώνη.

Την Κυριακή 24 Μαΐου στις 7 μ.μ στο αμφιθέατρο του Δημοτικού σχολείου θα έχουμε μια μικρή παρουσίαση αφιέρωμα στο τραγούδι αυτό από τα κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής με την παρουσία και του ίδιου του Ψαραντώνη αλλά και τη συμμετοχή του Γιώργη Βρέντζου ή Κάτη.

Τα κορίτσια με τις κορίνες τους, ο Ψαραντώνης με τη θεϊκή λύρα του και ο Γιώργης με το  μελωδικό μαντολίνο του θα αποδώσουν το τραγούδι και το πρόγραμμα τους ειδικά για τους Ανωγειανούς θέλοντας να τους ευχαριστήσουν με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο για την ..συμβολή τους στην κατάκτηση του μεταλλίου για πρώτη φορά από Κρητική ομάδα!

"Sponsored links"

Λύρα και γυμναστική λοιπόν στα Ανώγεια σε μια εκδήλωση έκπληξη την Κυριακή που αξίζει να παρευρεθείτε.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο το πρόγραμμα που έδωσε το μετάλλιο στα κορίτσια υπό τους ήχους του Ψαραντώνη:

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις