Χώρισε το ζευγάρι των υφυπουργών Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης

Κανένα σχόλιο

Χωρισμός στην κυβέρνηση για το ζευγάρι υφυπουργών για τους οποίους όσοι ήξεραν πρόσωπα και πράγματα έκαναν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα που είχε σοβαρές πιθανότητες να πάρει ακόμη και τον δρόμο για την εκκλησία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Δόμνας Μιχαηλίδου και του Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Μόνο κοντινά πρόσωπα και των δύο γνώριζαν για τον χωρισμό της υφυπουργού Εργασίας και του υφυπουργού Υποδομών που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους ύστερα από ενάμιση χρόνο κοινής πορείας, προσπαθώντας να μη διαρρεύσει τίποτα στα media. Από το φθινόπωρο οι κοινοί γνωστοί και φίλοι έπαψαν να τους βλέπουν μαζί καθώς τα «σύννεφα» στον έρωτά τους έκαναν την εμφάνισή τους.

"Sponsored links"

Και οι δύο τους πλέον προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους αλλά και προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους αλλά και τα κυβερνητικά τους καθήκοντα, βαδίζοντας σε δρόμους χωριστούς… Κατά πόσο χωριστοί μπορεί να είναι αυτοί οι δρόμοι όταν αναγκαστικά θα πρέπει να συνυπάρχουν εντός της κυβέρνησης, μένει να μαθευτεί.

Τα «αγκάθια» που οδήγησαν στον χωρισμό τα γνωρίζουν οι δυο τους όμως ορισμένοι από το περιβάλλον τους λένε ότι ενδεχομένως κάποια πολιτικά θέματα που απασχόλησαν τη Δόμνα Μιχαηλίδου έκαναν τον Γιάννη Κεφαλογιάννη να πάρει αρχικά αποστάσεις σε προσωπικό επίπεδο και στη συνέχεια να απομακρυνθεί.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις