Χ. Δουλγεράκης: Προς επίλυση η αποδοχή του κληροδοτήματος Μαλλινάκη | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

«Γεφύρι της Άρτας» έχει καταντήσει η υπόθεση της γενναίας κληρονομιάς Μαλινάκη με την οποία δώρισε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ στο Νοσοκομείο Χανίων. Η υπόθεση περιπλέκεται εδώ και χρόνια χωρίς να βρίσκεται μια άκρη. Τελευταία σύμφωνα με πληροφορίες μας υπήρξαν παραιτήσεις από την αρμόδια επιτροπή που είχε αναλάβει να παρακολουθήσει το όλο θέμα με τελικό στόχο την απεμπλοκή του, τόνιζε σε σχετικό ρεπορτάζ ο «Αγώνας της Κρήτης» πριν από λίγες ημέρες.

 

Ωστόσο, σε συνέντευξή του στον Κρήτη FΜ 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο πρώην πλέον Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Χαράλαμπος Δουλγεράκης, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την –σε άμεση χρόνο- ολοκλήρωση της διαδικασίας, που είχε «σκαλώσει» από το 2008 (!) στη «γραφειοκρατία» του Υπουργείου Οικονομικών.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με τον κ. Δουλγεράκη, η Επιτροπή διαχείρισης του θέματος συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη, όποτε αναμένεται και να γίνει η παρουσίαση της κάτοψης, από μηχανικό που έχει αναλάβει να την εκπομπήσει.

Το θέμα της αποδοχής του κληροδοτήματος, κλείνει επιτέλους, τόνισε ο κ. Δουλγεράκης, ο οποίος ωστόσο υπενθύμισε ότι το επόμενο βήμα είναι η εκπόνηση μελέτης για την ανακατασκευή της υπάρχουσας Ψυχιατρικής Κλινικής.Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις