Χ. Κουκιανάκης: Προτεραιότητα στην υγεία και στις δομές υπέρ των πολιτών | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Ένα δίκτυο κοινωνικών υποδομών προετοιμάζει στον Αποκόρωνα ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Κουκιανάκης. Ο κ. Κουκιανάκης μιλώντας στον Κρήτη fm 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, τόνισε ότι είναι αναγκαία η λειτουργία περιφερειακού ιατρείου αλλά και σταθμού του ΕΚΑΒ.

Σήμερα, ένας μόνο γιατρός εξυπηρετεί μόλις δύο φορές την εβδομάδα την ευρύτερη περιοχή του Κουρνά και της Γεωργιούπολης. Παράλληλα, ο κ. Κουκιανάκης επιχειρεί τη δημιουργία ενός σταθμού του ΚΤΕΛ προκειμένου να εξυπηρετείται το ενδοδημοτικό δίκτυο και ιδιαίτερα οι κάτοικοι του ορεινού όγκου της περιοχής.

kritifm1015.gr

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις