Χ. Μαμουλάκης: Ασπίδα προστασίας η έγκυρη ενημέρωση – Οι δημοσιογράφοι δίνουν τη δική τους μάχη για την ενημέρωση – Απαραίτητη η στήριξη του τύπου

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή τον αντίκτυπο που έχουν στην κυκλοφορία των εφημερίδων τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα, ας μη ξεχνάμε ότι και οι δημοσιογράφοι δίνουν τη δική τους μάχη στην ενημέρωση.

Οι περιορισμοί που σωστά έχουν επιβληθεί με στόχο τη μη περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοΐού, έχουν άμεσο αντίκτυπο στη κυκλοφορία των εφημερίδων. Παρατηρούνται ήδη απώλειες που ξεπερνούν το 30% και με δεδομένο ότι δε μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα επανέλθει η χώρα σε κανονικές συνθήκες, ο πολύπαθος κλάδος των εφημερίδων απειλείται ακόμα και με ξαφνικό θάνατο.

"Sponsored links"

Καλούμε την κυβέρνηση σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τις εφημερίδες, να στηρίξει έμπρακτα με ουσιαστικά μέτρα τον Τύπο. Η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αποτελεί επιπλέον ασπίδα προστασίας. Ή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αποτελεί υπόθεση Δημοκρατίας».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις