Χ.Μαμουλάκης: Κωλυσιεργίας συνέχεια από την Κυβέρνηση για το πρόγραμμα «Εξ Οικονομώ» στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Καμία διάθεση δεν υπάρχει από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας για να αξιοποιήσει τους πρόσθετους πόρους ύψους 10 εκ. ευρώ που διατέθηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης για να ενταχθούν άμεσα 900 δικαιούχοι – πλέον αυτών που είχαν ήδη χρηματοδοτηθεί – στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος πρόγραμμα Εξ Οικονομώ, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης.

Όπως σημειώνει, αυτό προκύπτει από την «απάντηση» που έδωσε το Υπουργείο στην Κοινοβουλευτική Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής, ζητώντας εξηγήσεις για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρατηρείται από την πλευρά του.

«Το «επιτελικό» κράτος του κ. Μητσοτάκη, αποδεικνύεται ξανά άκρως αναποτελεσματικό και ανίκανο ακόμα και για τα πιο απλά ζητήματα, όπως η απορρόφηση κονδυλίων που του προσφέρονται» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Αυτό όμως είναι καταστροφικό για την οικονομία μας, καταστροφικό για τον οικοδομικό κλάδο που ακόμα δεν έχει συνέλθει από την προηγούμενη κρίση, αλλά και τροχοπέδη στην επίτευξη των στόχων τόσο του εθνικού όσο και του ευρωπαϊκού ενεργειακού σχεδιασμού».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις