Χ. Μαμουλάκης: Το μπάχαλο στον τουρισμό συνεχίζεται

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου και τις διαμαρτυρίες εργαζομένων του κλάδου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Το μπάχαλο στον τουρισμό συνεχίζεται και οι «επιτυχίες» του Υπουργού κ. Θεοχάρη και του «επιτελικού» κράτους του κ. Μητσοτάκη, δεν έχουν τέλος. Μόλις το Σάββατο 27/6, ανακοίνωσαν ως προϋπόθεση για να ταξιδέψει κάποιος προς την χώρα μας, τη συμπλήρωση της Φόρμας Εντοπισμού Επιβατών (Passenger Locator Form).

Δεν αρκεί που η διαδικασία ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή (άλλες χώρες όπως η Κύπρος το έχουν ανακοινώσει ένα μήνα πριν), η ιστοσελίδα travel.gov.gr υπολειτουργεί, είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά ενώ πολλοί απ’ όσους κατάφεραν να ολοκληρώσουν την εγγραφή, δεν έλαβαν ποτέ το πολυπόθητο qr code, οπότε δεν τους επιτρέπεται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα, οι ακυρώσεις να πέφτουν βροχή!

"Sponsored links"

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες του τουρισμού γίνονται δέκτες της Κυβερνητικής αδιαφορίας και με τις κινητοποιήσεις τους προσπαθούν να περισώσουν ό,τι μπορούν. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους, αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους και συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τις πιέσεις μας έτσι ώστε να δοθούν λύσεις στα δίκαια αιτήματά τους»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις