21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Χ. Μαμουλάκης: Το μπάχαλο στον τουρισμό συνεχίζεται

Ημερομηνία:

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου και τις διαμαρτυρίες εργαζομένων του κλάδου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Το μπάχαλο στον τουρισμό συνεχίζεται και οι «επιτυχίες» του Υπουργού κ. Θεοχάρη και του «επιτελικού» κράτους του κ. Μητσοτάκη, δεν έχουν τέλος. Μόλις το Σάββατο 27/6, ανακοίνωσαν ως προϋπόθεση για να ταξιδέψει κάποιος προς την χώρα μας, τη συμπλήρωση της Φόρμας Εντοπισμού Επιβατών (Passenger Locator Form).

Δεν αρκεί που η διαδικασία ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή (άλλες χώρες όπως η Κύπρος το έχουν ανακοινώσει ένα μήνα πριν), η ιστοσελίδα travel.gov.gr υπολειτουργεί, είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά ενώ πολλοί απ’ όσους κατάφεραν να ολοκληρώσουν την εγγραφή, δεν έλαβαν ποτέ το πολυπόθητο qr code, οπότε δεν τους επιτρέπεται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα, οι ακυρώσεις να πέφτουν βροχή!

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες του τουρισμού γίνονται δέκτες της Κυβερνητικής αδιαφορίας και με τις κινητοποιήσεις τους προσπαθούν να περισώσουν ό,τι μπορούν. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους, αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους και συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τις πιέσεις μας έτσι ώστε να δοθούν λύσεις στα δίκαια αιτήματά τους»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...