Χ. Μαμουλάκης: Φιάσκο το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ για την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή έναν ακόμα κυβερνητικό εμπαιγμό απέναντι σε πολίτες και επαγγελματίες μηχανικούς, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ελάχιστα λεπτά ήταν αρκετά για να εξαντληθούν οι – μειωμένοι σε σχέση με άλλες χρονιές – πόροι του προγράμματος Εξοικονομώ – Αυτονομώ για την Κρήτη. Όπως ακριβώς συνέβη και σε άλλες περιοχές της χώρας, ο κόπος των μηχανικών και τα έξοδα χιλιάδων πολιτών, ήταν μάταια. Τι κι αν προειδοποιούσαμε εδώ και καιρό ότι οι πόροι δεν αρκούν. Τι κι αν ζητούσαμε με Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις παράταση στην έναρξη του προγράμματος για να διορθωθούν οι δυσλειτουργίες της πλατφόρμας και να γίνει χρηστική και οικεία για το σύνολο των ενδιαφερομένων. Η κυβέρνηση της ΝΔ αδιαφόρησε, το πρόγραμμα εξελίχθηκε σε φιάσκο. Αυτή η κοροϊδία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις. Γι’ αυτό και ήδη προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις, με σκοπό να χυθεί άπλετο φως και να πληροφορηθούν οι πολίτες το τι πραγματικά συνέβη.»

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις