Ψάχνουν ιδιώτες γιατρούς με την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη να είναι οριακή

Κανένα σχόλιο

Τους ιδιώτες γιατρούς να στελεχώσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας καλεί με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με συγκεκριμένους όρους όμως και προϋποθέσεις σχετικά με την αμοιβή και με δυνατότητα να κρατήσουν ανοιχτά τα ιατρεία τους. Παράλληλα η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου φανερώνει την οριακή κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όπου «όλοι οι γιατροί ανεξαρτήτος ειδικότητς καλούνται να συμβάλουν στη νοσηλεία ασθενών με Covid-19».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της πανδημίας covid που καλπάζει, χρήζει επιτακτική συμβολής όλων μας απέναντι στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν».

Όπως προσθέτει στη συνέχεια, η «απασχόληση των ιδιωτών γιατρών θα γίνει με συγκεκριμένους όρους οι οποίοι είναι οι εξής:

"Sponsored links"

  1. Αμοιβή 2.000 ευρώ το μήνα ακατάσχετη και αφορολόγητη
  2. Δυνατότητα εφημεριών με αμοιβή
  3. Σύμβαση 6+6 μήνες
  4. Δικαίωμα άρνησης τηλεσυμβουλέυτικής και επισκέψεων κατ’οίκον με αμοιβή 30 ευρώ από τον ΕΟΠΠΥ

Μάλιστα, με έντονα γράμματα σημειώνεται ότι «δεν απαιτείται διακοπή λειτουργίας του ιδιωτικού ιατρείου»

Tα παραπάνω μάλιστα, συζητήθηκαν σε τηλεδιάσκεψη του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας και του Υπουργού Υγείας χθες το βράδυ

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις