Ψήφισμα: Η αίθουσα συνεδριάσεων του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων θα πάρει το όνομα των αδελφών Κωνστανταράκη

Κανένα σχόλιο

Ψήφισμα έδωσε στη δημοσιότητα ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χανίων μετά τον τραγικό θάνατο των Στέλιου και Κωνσταντίνου Κωνστανταράκη στο ατύχημα με το φουσκωτό στα Σφακιά. Στο ψήφισμα αναφέρεται ότι η αίθουσα συνεδριάσεων του Συλλόγου θα πάρει το όνομα των αδελφών Κωνστανταράκη ενώ θα δοθεί και το ποσό των 400 ευρώ στο Ορφανοτροφείο Χανίων.

Στο ψήφισμα αναφέρονται τα εξής:

ΨΗΦΙΣΜΑ

"Sponsored links"

Η  οικογένεια  των  οδοντιάτρων  του  Ν. Χανίων  θρηνεί   για  την πρόωρη  απώλεια  δύο  εκλεκτών  μελών της του  Στέλιου  και  του  Κων/νου   Κωνστανταράκη

Ο  Στέλιος  στον  τομέα  της  εφυτευματολογίας  και  ο  Κώστας στον  τομέα  της  ενδοδοντίας συνεισέφεραν  στην οδοντιατρική  κοινότητα  των Χανίων   με  τις  εξειδικευμένες  γνώσεις  τους. Προπάντων  όμως με  την  ευγενική  τους  φυσιογνωμία  και  την ηθική  τους  προσέγγιση  δημιουργούσαν  πάντοτε  ένα  ευχάριστο  κλίμα σιγουριάς  σε  ασθενείς   και  συναδέλφους.

Η  θλίψη  για  εμάς  τους  οδοντιάτρους  των   Χανίων  είναι  μεγάλη.

Το    Διοικητικό  Συμβούλιο  του  Οδοντιατρικού  Συλλόγου  Χανίων για  τον  πρόωρο  και  άδικο  χαμό  των  εκλεκτών  συναδέλφων αποφάσισε  τα  εξής :

α)  Να   παραστεί  σύσσωμο  στην  εξόδιο  ακολουθία

β) Να δοθεί  το  όνομα  των  δύο  συναδέλφων  στην  αίθουσα  συνεδριάσεων  του  Οδοντιατρικού  Συλλόγου  Χανίων

γ) Να  δοθεί  το  ποσό  των   400  ευρώ  στη  μνήμη  των συναδέλφων  στο  Ορφανοτροφείο  Χανίων

Εγκάρδια  συλλυπητήρια  στην  οικογένεια  και  τους  οικείους  τους

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις