Ψευτογιατρός δούλευε σε νοσοκομείο της Κρήτης για 5 χρόνια και τώρα διδάσκει σε ΙΕΚ !

Κανένα σχόλιο

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του cretalive σχετικά με την υπόθεση υπαλλήλου με πλαστό πτυχίο σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και τις φημολογούμενες προσπάθειες εντός του ιδρύματος να συγκαλυφθεί η υπόθεση, μιά ακόμα υπόθεση έρχεται στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα μας. Μια υπόθεση προκαλεί πάταγο στην ιατρική και επιστημονική κοινότητα!

Τελειόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης (ο οποίος όμως δεν πήρε ποτέ το πτυχίο του) εργαζόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Ηρακλείου για 5 χρόνια, κάνοντας μάλιστα και εφημερίες, παρουσιάζοντας πλαστό πτυχίο ,ενώ παρά τις πειθαρχικές διώξεις που υπέστη προχώρησε εκ νέου σε παραποίηση πιστοποιητικών για να προσφέρει ακόμα και σήμερα …ιατρικές υπηρεσίες δήθεν ως γιατρός σε ΙΕΚ της Κρήτης και στον τομέα παροχής πληροφοριών αναζωογόνησης της ζωής.

Το απίστευτο περιστατικό άρχισε να ξετυλίγεται το 2009. Ο …παρολίγο γιατρός της ιστορίας μας, παρουσιάζοντας πλαστό πτυχίο άρχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ιδιωτική Κλινική της πόλης.

"Sponsored links"

Τίποτε δεν φαινόταν να σκιάζει τη λαμπρή καριέρα του ώσπου, πέντε χρόνια μετά το 2014, έφτασε μια καταγγελία στην Κοσμητεία του Πανεπιστημίου Κρήτης πως ένας φοιτητής της Σχολής, που όμως δεν είχε πάρει το πτυχίο του, εργαζόταν κανονικά ως γιατρός.

Πράγματι η έρευνα των οργάνων του Πανεπιστημίου έδειξε πως ο 35χρονος σήμερα φοιτητής δεν είχε πάρει πτυχίο και αφού έγινε έρευνα σε συνεργασία με την ιδιωτική κλινική διαπιστώθηκε πως πράγματι είχε παραποιήσει το πτυχίο του.

Η πειθαρχική διαδικασία κινήθηκε, ο ψευτογιατρός απολύθηκε, ενώ ο σχετικός φάκελος εστάλη και στην εισαγγελία, όπου όμως άγνωστο γιατί δεν ασκήθηκαν διώξεις για αυτό το σοβαρό περιστατικό!

Δύο χρόνια μετά η περίπτωση του απασχολεί και πάλι τις υπηρεσίες της Ιατρικής Σχολής. Ο “γιατρός” εντοπίστηκε και πάλι να προσφέρει τις υπηρεσίες του αυτή τη φορά σε γνωστό ΙΕΚ της Κρήτης, ως… δάσκαλος ιατρικής πλέον, έχοντας ειδικότητα να διδάσκει ,ο αθεόφοβος, για την αναζωογόνηση της καρδιάς! Η σχετική έρευνα έδειξε πως και αυτή τη φορά υπήρξε πλαστογράφηση στοιχείων και κινήθηκε η νόμιμη διασικασία.

Για την πολύ σοβαρή υπόθεση ενημερώθηκε ήδη το ΙΕΚ από την Ιατρική Σχολή, ενώ θα κινηθούν και όλες οι διαδικασίες από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης προκειμένου  να υπάρξει διαγραφή , από τα μητρώα του, του πλαστογράφου φοιτητή !

cretalive.gr

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις