Ψηλά στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής η Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Η Ελλάδα χτυπά πρωτιά στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. Η Ζάκυνθος κρατά τα σκήπτρα, στο last minute, με 115% αύξηση από πέρσι. Ακολουθούν Κρήτη (62%), Κέρκυρα (47%), Κως (42%) και Ρόδος (30%).

Η Ελλάδα και τα νησιά της αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή για τους τουρίστες που κλείνουν διακοπές μέσω της (κορυφαίας σε κρατήσεις τελευταίας στιγμής) εταιρείας On the Beach. Ο μέσος όρος αύξησης είναι 58% σύμφωνα με το online ταξιδιωτικό πρακτορείο που συνέκρινε τα στοιχεία των κρατήσεων που έγιναν από 20 Απριλίου ως 15 Ιουνίου, και αφορούν διακοπές μετά την 1η Ιουνίου. Την πρωτιά κρατά η Ζάκυνθος στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής με αύξηση στις πωλήσεις πάνω από 115% σε σχέση με πέρσι.

Άλλοι Ελληνικοί προορισμοί με καλές επιδόσεις στην αγορά των κρατήσεων τελευταίας στιγμής είναι η Κρήτη με αύξηση 62%, η Κέρκυρα με αύξηση 47%, η Κως με αύξηση 42% και η Ρόδος με αύξηση 30%.

"Sponsored links"

Σε άνοδο Ισπανία, Τουρκία, Κύπρος

Σε ανοδική πορεία βρίσκονται και οι κρατήσεις τελευταίας στιγμής για την Ισπανία, που παρουσιάζουν αύξηση 54% σε σχέση με πέρσι. Πρωταθλητές είναι η Κόστα Μπράβα και η ευρύτερη περιοχής της Κόστα Μπλάνκα.

Άλλοι προορισμοί που είναι δημοφιλείς είναι το τουρκικό θέρετρο της Αλικαρνασσού (αύξηση κρατήσεων 75%), η Μενόρκα από τις Βαλεαρίδες νήσους (+67%) και από την Κύπρο η Πάφος (+35%).

Ο Alistair Daly, Γενικός Δ/ντης Μάρκετινγκ στο On the Beach, σχολίασε ότι «τα δεδομένα κρατήσεών μας δείχνουν ότι το 2015 θα είναι μια χρονιά που όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες των κρατήσεων τελευταίας στιγμής. Η Ελλάδα, μετά από δύο δύσκολα χρόνια, μπορεί να ελπίζει σε καλυτέρευση αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι Βρετανοί τουρίστες κλείνουν, κατά κύματα, διακοπές τελευταίας στιγμής»

traveldailynews.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις