Ωράριο καταστημάτων: Πώς λειτουργούν σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο με click away

Κανένα σχόλιο

Σε ισχύ είναι το ειδικό εορταστικό ωράριο, για τα καταστήματα λιανικής με click away, τα super market και τα λοιπά καταστήματα τροφίμων, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν από τις 8:00 έως τις 21:00, με εξαίρεση την παραμονή πρωτοχρονιάς, οπότε και κλείνουν στις 20:00, ενώ το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων με click away είναι 7:00 με 21:00.

Την τελευταία Κυριακή του χρόνου, 27 Δεκεμβρίου, τόσο τα σούπερ μάρκετ, όσο και τα μαγαζιά που εξυπηρετούν παραγγελίες εκτός, θα λειτουργούν από τις 11 το πρωί έως τις 20:00.

"Sponsored links"

Την ημέρα αυτή, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά σε όλη την Ελλάδα εκτός από την Κοζάνη και τους Δήμους της Δυτικής Αττικής, οι οποίοι έχουν τεθεί σε αυστηρό lockdown.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις