Ως και το 30% των καταστημάτων εστίασης δεν θα ξανανοίξει ποτέ σε μεγάλη πόλη της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Σημαντικές αλλαγές στον «χάρτη» της εστίασης στο Ρέθυμνο, εκτιμάται ότι θα επιφέρει το δεύτερο lockdown, καθώς πάνω από το 30% των επιχειρηματιών του κλάδου, προσανατολίζεται όχι μόνο να μην ανοίξει το κατάστημά του μετά τις 7 Ιανουαρίου, αλλά να αλλάξει τελείως επαγγελματική δραστηριότητα.

Με βάση τα όσα ανέφερε στην ΚΡΗΤΗ ΤV ο πρόεδρος του ρεθυμνιώτικου σωματείου εστίασης, το 2021 θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω και των συσσωρευμένων οικονομικών υποχρεώσεων, ενώ εκτιμά ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί περίπου στις ημέρες του Πάσχα

«Ταφόπλακα» στον χώρο της εστίασης -λένε οι επιχειρηματίες του κλάδου- έβαλε το δεύτερο lockdown ενώ για το 2021 οι προβλέψεις είναι εξίσου δυσοίωνες.

"Sponsored links"

Η νέα χρονιά -τονίζουν στην ΚΡΗΤΗ TV παράγοντες της ρεθυμνιώτικης αγοράς- θα φέρει επιπλέον λουκέτα αφού αρκετές επιχειρήσεις θα κατεβάσουν οριστικά ρολά και οι ιδιοκτήτες τους θα αναγκαστούν να αλλάξουν επαγγελματική δραστηριότητα.

Με βάση τα όσα είναι γνωστά, τα καταστήματα εστίασης αναμένεται να λειτουργήσουν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε μια προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του κορωνοιού, με τους άμεσα ενδιαφερόμενους όμως να κάνουν λόγο για καταστροφή, αρχής γενομένης από τις συσσωρευμένες οικονομικές υποχρεώσεις που αποτελούν θηλιά στον λαιμό τους.

Όπως επισημαίνει ο Ανδρέας Κλαψινός, στο Ρέθυμνο αρκετοί είναι σήμερα οι συνάδελφοι του που υπό το φόβο και τρίτου lockdown, εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους ούτε μετά τις 7 Ιανουαρίου. Ο ίδιος μάλιστα προβλέπει ομαλοποίηση της κατάστασης περίπου την περίοδο του Πάσχα.

neakriti.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις