Ως την Κρήτη τα “απόνερα” του σκανδάλου Novartis

Κανένα σχόλιο

Περισσότεροι από 200 γιατροί του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα από το Ηράκλειο φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Novartis, που εξασφάλιζε την
προώθηση των φαρμακευτικών προϊόντων της δίνοντας μίζες εκατομμυρίων, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφονται στην έρευνα του FBI, περισσότερους από 4.000 Ελληνες γιατρούς αφορούν οι δωροδοκίες της πολυεθνικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά τον υγειονομικό κλάδο βρίσκονται νευρολόγοι, διαβητολόγοι, ψυχίατροι και γιατροί πολλών άλλων ειδικοτήτων που πληρώνονταν αδρά για να προωθούν κυρίως καινοτόμα και ακριβά φάρμακα.

"Sponsored links"

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι πολλοί γιατροί στο Ηράκλειο οι οποίοι συμμετείχαν στο “πάρτι” με τις μίζες συζητούν για το σκάνδαλο που τους αφορά άμεσα, ωστόσο δεν δείχνουν να ανησυχούν, με το σκεπτικό ότι το αδίκημα παραγράφεται.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today