Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Χανίων συμπαραστέκεται στον αγώνα των Νοσοκομειακών γιατρών

Κανένα σχόλιο

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Χανίων συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των Νοσοκομειακών γιατρών που διεκδικούν με την απεργιακή τους κινητοποίηση ένα ανθρώπινο ωράριο εργασίας, αύξηση των αποδοχών τους και πληρωμή εφημεριών, καθώς και πρόσληψη προσωπικού στα Νοσοκομεία. Η Κυβέρνηση με την «πολιτική» που εφαρμόζει καθημερινά, απαξιώνει το Δημόσιο σύστημα υγείας και στέλνει τους ασθενείς στον Ιδιωτικό Τομέα, όπου δεν μπορούν όμως οι εργαζόμενοι μισθωτοί και συνταξιούχοι να αντέξουν το κόστος.

«Άρα τότε για ποιο Δημόσιο σύστημα υγείας για όλους, μιλάμε;» Στο Νοσοκομείο Χανίων χαρακτηριστικά ακόμα περιμένουμε την ολοκλήρωση λειτουργίας κλινικών καθώς και τη στελέχωση πολλών Τμημάτων του Νοσοκομείου με τις απαραίτητες ειδικότητες. Χαρακτηριστικά από τις 201 οργανικές θέσεις γιατρών είναι καλυμμένες λίγο πιο πολλές από τις μισές μόνο.

"Sponsored links"

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Νοσηλευτική Υπηρεσία. Επίσης τα έξοδα του Νοσοκομείου καθημερινά αυξάνουν!! Αλλά οι προσφερόμενες Υπηρεσίες καθημερινά υποβαθμίζονται!! Αλήθειας πως τα καταφέρνουν;;; Οι εργαζόμενοι του Νομού θεωρούμε τον αγώνα για τη Δημόσια Υγεία, και δικό μας αγώνα και δε θα σταματήσουμε να διεκδικούμε καθημερινά αυτό το κοινωνικό αγαθό που είναι υποχρέωση της πολιτείας απέναντι στους πολίτες της, που άλλωστε πληρώνουν και αδρά γι’ αυτό.

Για το Ε.Κ.Χ.

Ο πρόεδρος: Μαν. Λιονάκης

Γ. Γραμματέας: Ιωάν. Μαλανδράκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις