Όλα τα αποτελέσματα σε δήμους και Περιφέρεια Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώνεται η καταμέτρηση των ψήφων στην πλειοψηφία των Δήμων της Κρήτης καθώς και στην Περιφέρεια Κρήτης. Σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών σε όλους τους Δήμους των Χανίων, στους κύριους δήμους της Κρήτης καθώς και στην Περιφέρεια Κρήτης.

Επίσης, σε αρχείο excel τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εκλογικών συνδυασμών στα Χανιά.

Και τα αποτελέσματα των υποψήφιων στα Χανιά.

"Sponsored links"

11. perifereia 11. perifereia

12. Perifereia Xania 11. perifereia 10. Agios Nikolaos 9. Re8umno 8. Hrakleio 7. Sfakia 6. Platanias 5. Kisamos 4. Kantanos 3. Gaydos 2. Dhmos apokorwnou 1. Xania

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις