17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

“Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!”: Μαζί με φοιτητές κι εμπόρους, οι αγρότες στην Εφορία Χανίων – Την Κυριακή συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Μεγάλα Χωράφια | Φωτός

Ημερομηνία:

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγροτοκτηνοτρόφοι των Χανίων, παραμένουν στα Μεγάλα Χωράφια για 5η ημέρα, προχωρούν σε κλείσιμο της εθνικής οδού κάθε μεσημέρι ενώ πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρία στις 12 μ.μ. στην Εφορία Χανίων.

Στο πλευρό τους στάθηκαν αλληλέγγυοι, φοιτητές από το Πολυτεχνείο Κρήτης και το ΤΕΙ Χανίων. Παραβρέθηκε επίσης αντιπροσωπεία από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων τους οποίους τους χτυπά άμεσα η υπουργική απόφαση που μεταβιβάζει στο ΚΕΑΟ όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμα και αυτές λίγων εκατοντάδων ευρώ.

Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν με μηχανοκίνητη πορεία στα Μεγάλα Χωράφια όπου πραγματοποιήθηκε συμβολικός αποκλεισμός της εθνικής οδού. Χαρακτηριστική ήταν η συμπαράσταση που εξέφραζαν οι οδηγοί προς τους αγρότες όταν τους μοιράστηκε το φυλλάδιο με τα αιτήματα τους.

Αύριο Σάββατο 28/1 στις 12μμ θα πραγματοποιηθεί συμβολικός αποκλεισμός της εθνικής οδού και την Κυριακή 29/1 στις 12μμ θα πραγματοποιηθεί στο μπλόκο συγκέντρωση αλληλεγγύης από εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και φοιτητές ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Όπως λένε σε σχετικό κείμενό τους: “Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!”

Δείτε φωτός:

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...