“Όπως πεθάνανε οι άγιοι, θα πρέπει να πεθάνουμε κι εμείς!”: Συγκεντρώθηκαν έξω από Εκκλησία, έψαλλαν τροπάρια και ύμνους | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ούτε οι απαγορεύσεις, ούτε οι θάνατοι κρατούν κάποιους στο σπίτι.

Τη στιγμή που οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν στο σπίτι, δεκάδες άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή έξω από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα, καταπατώντας κάθε σύσταση και μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού για να διαμαρτυρηθούν.

Κρατώντας λάβαρα, σταυρούς και σημαίες έψαλλαν τροπάρια και ύμνους.

"Sponsored links"

Μάλιστα, ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι είχε ηγετικό ρόλο είπε:

“Όπως πεθάνανε οι άγιοι θα πρέπει να πεθάνουμε κι εμείς” για να ακολουθήσει το πάτερ ημών αλλά και συνθήματα όπως:

“Όχι απαγόρευση στον οίκο του Θεού”, “Κάτω τα χέρια από τις εκκλησίες”

Στο τέλος του βίντεο κάποιος είπε: “Καλή Ανάσταση να έχουμε αδελφέ…”

Δείτε το βίντεο:

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις