Όταν ο Μαραντόνα ασφάλισε τα πόδια των συμπαικτών του για να παίξουν σε φιλικό παιχνίδι για τις ανάγκες εγχείρησης φτωχού παιδιού

Κανένα σχόλιο

Από τη σελίδα cultbattles στο facebook:

Το μακρινό 1984, ο Μαραντόνα έπαιζε στην Νάπολι. Όταν ένας φίλαθλος της ομάδας ζήτησε να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι προκειμένου τα έσοδα του παιχνιδιού να διατεθούν για την σοβαρή εγχείρηση του παιδιού του, ο ο πρόεδρος αρνήθηκε φοβούμενος μήπως τραυματιστούν άδικα οι παίκτες του.

Ο Μαραντόνα το έμαθε κι αμέσως ασφάλισε τα πόδια των συμπαιχτών του στην ασφαλιστική εταιρεία «Lloyd’s» με ρήτρα ύψους 12 εκ. ιταλικών λιρετών λέγοντας:

"Sponsored links"

«Δεν πάει να γαμηθεί και η Lloyd’s, ο αγώνας αυτός θα γίνει για χάρη του παιδιού!».

Ο Μαραντόνα ήταν Θεός όχι μόνο επειδή έπαιζε σαν Θεός, αλλά γιατί δεν ξέχασε ποτέ από που προέρχεται και πόσος πόνος κρύβεται στον κόσμο.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις