15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Όταν ο Πάνος Καμμένος έκανε περιοδεία στα Σφακιά με τον Παντελή Καπαρουδάκη

Ημερομηνία:

Συνεχίζει να προκαλεί εντύπωση η αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛΛ κ. Πάνου Καμμένου για το πρώην στέλεχος και υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παντελή Καπαρουδάκη ως “πρώην κρατούμενο των φυλακών”.

Και προκαλεί εντύπωση γιατί όχι μόνο υπήρξε στέλεχος του κόμματος στα Χανιά αλλά γιατί υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες ο Πάνος Καμμένος είναι μαζί με τον Παντελή Καπαρουδάκη.

Οι φωτογραφίες είναι από τον Δεκέμβρη του 2012 όταν ο Πάνος Καμμένος έκανε περιοδεία στα Σφακιά. Και όπως είναι εμφανές, ο Παντελής Καπαρουδάκης ήταν δίπλα του. Άραγε, τότε, δεν ήταν “πρώην κρατούμενος των φυλακών”;

Ανεξαρτήτως πιθανών πολιτικών διαφωνιών, η επίθεση εις βάρος ενός ατόμου όχι στη βάση των πολιτικών ιδεών και πρακτικών αλλά με βάση μια πιθανή δικαστική περιπέτεια του παρελθόντος, είναι ανήθικη και προσδίδει πανικό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ