Όταν ο Χάρρυ Κλυνν σατήριζε την οπλοκατοχή στην Κρήτη με ένα σπαρταριστό βίντεο

Κανένα σχόλιο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – και όχι μόνο- σκόρπισε ο θάνατος του Χάρρυ Κλυνν, του “γελωτοποιού της Ρωμιοσύνης“.  Ο αγαπημένος κωμικός και σατιρικός ηθοποιός Βασίλης Τριανταφυλλίδης πέθανε χθες σε ηλικία 78 ετών.

Όμως, πρόλαβε να αφήσει πλούσιο έργο πίσω του που καυτηριάζει συμπεριφορές πολιτικές, κοινωνικές, πολιστιστικές.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και το σκετσάκι που έφτιαξε για την οπλοκατοχή στην Κρήτη. Στο σκετσάκι, στο γαμήλιο τραπέζι το κέφι φτάνει στο αποκορύφωμα με πολύ κρασί και χορό. Κι έτσι βγαίνουν τα όπλα. Οι κουμπάροι βαρούν και τα σώματα πέφτουν. Μέχρι που στο τέλος δε μένει κανείς.

"Sponsored links"

Δείτε το σπαρταριστό βίντεο:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις