Όταν ο Χανιώτης αγρότης κατέβασε τη σημαία της Ε.Ε. | Φωτός+Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ένα γεγονός προξένησε μεγάλη εντύπωση στη χθεσινή κινητοποίηση των αγροτών στα Χανιά.

Ένας αγρότης ανέβηκε πάνω στον ιστό της σημαίας της Αντιπεριφέρειας Χανίων και κατέβασε την σημαία της Ε.Ε.

Αυτό έγινε καθώς η προσοχή ήταν στραμμένη προς τους ομιλητές. Η αρχική προσπάθεια απότυχε, και αφού προσπάθησαν να κόψουν το σκοινί που έδενε τη σημαία με ένα αυτοσχέδιο εργαλείο που έφτιαξαν από μια μαγκούρα και ένα μαχαίρι, ένας δεύτερος αγρότης προσπάθησε να ανέβει στον ιστό, τα κατάφερε και την κατέβεσε μέσα στα χειροκροτήματα των υπολοίπων.

"Sponsored links"

Μετά από πολλές προσπάθειες, αφού το υλικό με το οποίο είναι φτιαγμένη δυσκόλεψε τους αγρότες από το να της βάλουν φωτιά, τελικώς το κατορθώσανε με πολλούς να χειροκροτάνε και άλλους να χαμογελάνε με την εικόνα.

Δείτε φωτογραφίες αλλά και ένα βίντεο από τον λογαριασμό fb του συνεργάτη της εφημερίδας μας Ειρηναίου Μαράκη.

Αγρότης κατεβάζει την σημαία της Ε.Ε. στην σημερινή αγροτική κινητοποίηση στα γραφεία της αντιπεριφέρειας Χανίων.

Posted by Ειρηναίος Μαράκης on Monday, February 1, 2016

Nα αναφέρουμε ότι αγρότες προχώρησαν σε μπλόκο και στον κόμβο Κλαδισσού όπου και διανυκτέρευσαν τη νύχτα ενώ θα συνεχίσουν τουλάχιστον ως την Πέμπτη. Δείτε εδώ αναλυτικό φωτορεπορτάζ.

Σήμερα, σε κατάληψη στην εφορία Χανίων προχώρησαν αγρότες ενώ το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια συνεχίζεται για 7η ημέρα. Περισσότερα εδώ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις