Όταν ο Stephen Hawking πάτησε εσκεμμένα με το αμαξίδιό του το πόδι του Πρίγκηπα Κάρολου – Τι ήθελε να κάνει στη Μάργκαρετ Θάτσερ

Κανένα σχόλιο

Ο Στήβεν Χώκινγκ πέθανε σήμερα και μεταξύ των ιστοριών που γίνονται ευρύτερα γνωστές είναι και αυτή όταν πάτησε τον πρίγκηπα Κάρολο με το αμαξίδιό του.

Ο πασίγνωστος φυσικός ήταν πολλά χρόνια καθηλωμένος στο αμαξίδιό του, όμως είχε βρει ένα τρόπο να τιμωρεί όσους δεν είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Τους πατούσε τα δάκτυλα των ποδιών με το αμαξίδιο!

Ο καθηγητής από το Κέιμπριτζ, σύμφωνα με τη βιογραφία του από το 2012 “Stephen Hawking: An Unfettered Mind”, πάτησε τα πόδια του Πρίγκηπα Κάρολου το 1977, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Βασιλικής Κοινωνίας.

"Sponsored links"

Αναφέρεται στο βιβλίο: “Ο πρίγκηπας έδειχνε ενθουσιασμένος από το αμαξίδιο του καθηγητή, και ο Χώκινγκ έκανε φιγούρες επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους, όμως πάτησε… κατά λάθος πάνω στα δάκτυλα των ποδιών του Πρίγκηπα! Οι άνθρωποι που τον ενοχλούσαν, λένε, γινόταν στόχος του αμαξίδιού του”

Λέγεται μάλιστα ότι μεταξύ σοβαρού και αστείου, έλεγε ότι αν μετάνιωσε για κάτι ήταν ότι ποτέ δεν του δόθηκε η ευκαιρία να πατήσει τα πόδια της Μάργκαρετ Θάτσερ.

Βεβαίως, επισήμως, ο Χώκινγκ αρνείται όσα γράφονται, αν και όχι ιδιαίτερα πειστικά.

Απάντησε σε σχετική ερώτηση:

“Πρόκειται για κακεντρεχείς φήμες. Θα πατήσω τα πόδια σε όποιον τις επαναλάβει!”

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις