15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

“Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο” για την οδηγική αφύπνιση στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς: “Δε μπορούμε να βλέπουμε συνέχεια τα παιδιά μέσα σε μαύρα πλαίσια σε εφημερίδες”

Ημερομηνία:

Ηχηρό μήνυμα έστειλε η Ομάδα Ενεργών Πολιτών για τα Τροχαία μέσα από την εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα από τις 8 το βράδυ στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Η εκδήλωση είχε τίτλο “όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο” και συμμετείχαν πολλοί συμπολίτες μας που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τόσο τις ομιλίες όσο και τα μουσικά συγκροτήματα. Σκοπός η οδηγική αφύπνιση των πολιτών.

Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός αλλά και ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Γιάννης Ζερβός και ο Παραολυμπιονίκης κολυμβητής κ. Αντώνης Τσαπατάκης.

Συγκίνησε η εξομολόγηση πολίτη που υπήρξε θύμα τροχαίου αλλά και η ομιλία του Γιάννη Φωκά ο οποίος τόνισε ότι “μαζευτήκαμε όλοι εδώ από πόνο. Δε μπορούμε να βλέπουμε συνέχεια τα παιδιά μέσα σε μαύρα πλαίσια σε εφημερίδες”. Ο κ. Φωκάς επισήμανε επίσης την ανάγκη όταν κάποιος έχει σκοπό να πιει να υπάρχει πάντα κάποιος μαζί του ο οποίος θα μπορεί να οδηγήσει πίσω τους υπόλοιπους με ασφάλεια.

Για να καταλήξει:

“Τα ξημερώματα να βρουν τα παιδιά μας στο κρεβάτι τους. Αυτό είναι η επιθυμία και ο συλλογισμός μας”.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από κρητικούς χορούς αλλά και από τραγούδια που αφορούν την οδηγική συμπεριφορά από τη μπάντα Kostis Kez & The Super Band με το τραγούδι ραπ του Κώστα Κεζέμπογλου με τίτλο “ας αφυπνιστούμε προτού αφανιστούμε” να προκαλεί εντύπωση. Μαζί με τον Κώστα Κεζέμπογλου τραγούδησε επίσης η Ευτυχία Φραγκεδάκη ενώ νωρίτερα είχε τραγουδήσει και ο Γιώργος Φραντζεσκάκης.

Οι φωτογραφίες είναι από τη συναυλία με τραγούδια για την οδήγηση από τους Kostis Kez & The Super Band:

"google ad"

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...