“Όχι στο ξεπούλημα της Ελλάδας”: Έτοιμη η ΟΕΒΕΝΧ για δράσεις και ενέργειες ώστε να προφυλαχθεί η δημόσια και δημοτική περιουσία των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Χανίων εκφράζει την αντίθεσή της στην παραχώρηση ακινήτων στο Υπερταμείο και εκφράζει την πρόθεση να προχωρήσει “σε οποιαδήποτε δράση ή ενέργεια” προκειμένου να προφυλαχθεί η δημόσια και δημοτική περιουσία των Χανίων.

Αναφέρει πιο αναλυτικά:

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανίων ως αναπόσπαστο κομμάτι της ευρύτερης κοινωνίας των Χανίων παρακολουθώντας και μελετώντας τα τεκταινόμενα γύρω από την παραχώρηση της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας του τόπου μας αρχικά στο υπερταμείο και στη συνέχεια σε ξένα funds κρίνει απαραίτητο να διατρανώσει και να βροντοφωνάξει την αντίδρασή της σε οποιαδήποτε εκχώρηση δημόσιας και δημοτικής περιουσίας.

"Sponsored links"

Η ΟΕΒΕΝΧ και το σύνολο των συναδέλφων θα προχωρήσουν σε οποιαδήποτε δράση ή ενέργεια χρειαστεί έτσι ώστε να προφυλάξουν τη δημόσια και δημοτική περιουσία στο τόπο μας.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις