Στη Ρόδο για τη συνάντηση της CRPM σήμερα ο Σ. Τσόκας

Κανένα σχόλιο

Στη Ρόδο βρίσκεται από χθες ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, προκειμένου να πάρει μέρος στη συνάντηση του Πολιτικού Γραφείου της CRPM (Διάσκεψη των Παράκτιων Περιφερειών). Στόχος της συνάντησης είναι η συνεργασία σε πολιτικό επίπεδο, των προέδρων των Ευρωπαϊκών Παράκτιων Περιφερειών για θέματα που αφορούν :

  • tsokas εδαφική συνοχή και αειφόρο ανάπτυξη
  • έρευνα, και τεχνολογία, προώθηση καινοτόμων δράσεων
  • το μέλλον της αγροτική πολιτικής
  • ενέργεια και κλιματολογικές αλλαγές,
  • θέματα της αναδιάρθρωσης του οργανισμού

Στα πλαίσια της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί και η συνεδρίαση της Γεωγραφικής Επιτροπής Βαλκανίων και Μαύρης Θάλασσας. Σ αυτήν θα συζητηθούν θέματα όπως ο Τουρισμός καθώς και η σύμπραξη με τον οργανισμό της οικονομικής συνεργασίας του Εύξεινου Πόντου και την επιτροπή Βαλκανίων και Μαύρης Θάλασσας.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις