Όλα έτοιμα για την 3η ανάβαση Ομαλού…

Κανένα σχόλιο

Η Α.Λ.Α. Χανίων διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2008 την 3η Ανάβαση Ομαλού, 5ου αγώνα της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, με συνδιοργανωτές τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων και το Δήμο Μουσούρων. Χορηγός του αγώνα είναι η “SEAT ΒΕΛΜΑΡ ΑΕΒΕ” και υποστηρικτής η ΑΝΕΚ LINES.

Anavasi Omalou Η διαδρομή ξεκινά μετά το χωριό Φουρνές, που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα νότια των Χανίων, με κατεύθυνση προς Ομαλό, που καταλήγει στην είσοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς και έχει μήκος 3,8 χιλιόμετρα. Η έναρξη των δοκιμών του Σαββάτου θα γίνει στις 11.00 το πρωί και του αγώνα την Κυριακή στις 10.00.

"Sponsored links"

Η Α.Λ.Α. Χανίων παρέχει στα εκτός Κρήτης πληρώματα που θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα δωρεάν διαμονή για 2 άτομα την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ, καθώς και 40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της ΑΝΕΚ. Λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης του καλοκαιριού, τα εκτός Κρήτης πληρώματα παρακαλούνται να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους, έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τις κλίνες του ξενοδοχείου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008 και ώρα 22.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της Λέσχης (2821086756, 2821074896, 2821088705) καθώς και να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.alahanion.gr.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις