Απόφαση της ΤΕΔΚ για κλείσιμο των Δήμων

Κανένα σχόλιο

Η ΤΕΔΚ Ν. Χανίων στη χθεσινή έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να προτείνει το κλείσιμο των Δήμων την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008, διαμαρτυρόμενη για το περιεχόμενο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης σχετικά με τη λειτουργία και βιωσιμότητα των εκατοντάδων Δομών Φύλαξης Παιδιών των Δήμων (Παιδική Σταθμοί, Βρεφονηπιακοί, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, ΚΔΑΠ – ΜΕΑ κλπ.), για τη νέα Προγραμματική Περίοδο.

Η τελική Απόφαση για κλείσιμο των Δήμων εναπόκειται στα Δημοτικά Συμβούλια κάθε Δήμου, που πρέπει ν’ αποφασίσουν άμεσα σε κατεπείγουσα Συνεδρίαση.

"Sponsored links"

Από την ΤΕΔΚ Ν. Χανίων

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις