Οι αθλιότητες στην παραλία της Γεωργιούπολης συνεχίζονται! Οι «αρμόδιοι» τι κάνουν;

Κανένα σχόλιο

Από πέρσι έχουμε καταγγείλει το τι γίνεται στην παραλία και στον υγρότοπο της Γεωργιούπολης (καταπατήσεις, μπαζώματα, αυθαίρετες καντίνες και εστιατόρια, αλλοιώσεις του αιγιαλού κ.α.). Πρίν λίγες μέρες επιχειρήθηκε για άλλη μια φορά εκτροπή της κοίτης του ποταμού Περαστικού –νύχτα, με φτυάρια και αξίνες- η οποία έμεινε ανολοκλήρωτη λόγω επέμβασης του λιμενικού. Χτές τη νύχτα έγινε ξανά η εκσκαφή αυλακιού εκτροπής με μπουλντόζα!

Δημοσιοποιούμε σε όλη την Ελλάδα και τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς την καταγγελία αυτή και αναρωτιώμαστε: Τι είδους ασυλία έχουν τα συγκεκριμένα άτομα που συνεχίζουν με τέτοιο θράσος το καταστροφικό τους έργο, για να εξασφαλίσουν – όπως μας έχει καταγγελθεί- μια έκταση παραλίας για να στήσουν ενοικιαζόμενες ομπρέλλες;

"Sponsored links"

Μηνύσεις και καταγγελίες έχουν ήδη γίνει από άτομα και από τις διάφορες εμπλεκόμενες υπηρεσίες. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ο τοπικός Δήμος και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων αδυνατούν να σταματήσουν την καταστροφή. Ζητούμε άμεση δράση και όχι το θέμα να γίνεται «μπαλάκι» από υπηρεσία σε υπηρεσία και να διακινούνται χαρτιά χωρίς αποτέλεσμα. Διαφορετικά είναι συνένοχοι σ΄αυτό το συνεχιζόμενο περιβαλλοντικό έγκλημα.

Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live