Σε απόγνωση οι αγρότες της Κρήτης – Τεράστιες ζημιές σε καλλιέργειες και υποδομές

Κανένα σχόλιο

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες της Κρήτης καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών προκάλεσαν τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειες τους αλλά και στις υποδομές. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλές περιπτώσεις καταστράφηκε το σύνολο της παραγωγής με αποτέλεσμα οι αγρότες να μένουν κυριολεκτικά χωρίς εισόδημα λίγο πριν από τις γιορτές και σε μια συγκυρία μάλιστα που το κόστος ζωής και των καλλιεργειών είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Η ΓΕΣΑΣΕ καλεί την κυβέρνηση να κινητοποιήσει άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να γίνει η καταγραφή των ζημιών το ταχύτερο δυνατόν και να αποζημιώσει στο ακέραιο τους παραγωγούς καθώς επίσης και να προβεί στην άμεση αποκατάσταση των υποδομών (οδικό δίκτυο κλπ).

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις