Εργασιακό Κύπελλο Μπάσκετ ΔΑΟΧ «Στάθης Λαζαρίδης» – Κυπελλούχοι οι Βετεράνοι Νίκησαν με 56-47 τους Μηχανικούς

Κανένα σχόλιο

Μετά από ένα ποιοτικό αγώνα που έγινε στο Κλειστό του Κλαδισού που διοργάνωσαν ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Χανίων (ΔΑΟΧ) στον τελικό του εργασιακού κυπέλλου μπάσκετ «Στάθης Λαζαρίδης» για συμπαράσταση κυρίως ηθική στον άτυχο ειδικό φρουρό, σε συνεργασία με την ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Χανίων οι Βετεράνοι πιο σταθεροί σε απόδοση και με καλύτερη ψυχολογία στα κρίσιμα σημεία του αγώνα νίκησαν με 56-47 τους μαχητικούς Μηχανικούς και αναδείχτηκαν κυπελλούχοι.

Στο τέλος του αγώνα δόθηκε ένα ποσό που είχε συγκεντρωθεί από τις φετινές ομάδες που μετείχαν στο εργασιακό μπάσκετ του ΔΑΟΧ σε Α1 και Α2 κατηγορία και διάφορες δωρεές από τον υπεύθυνο των αγώνων κ. Λεμη Υπεύθυνο διαιτησίας, Γιώργο Μαρο υπεύθυνο διοργάνωσης και Δημήτρη Αργυρουδη Υπεύθυνο Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων στην σύζυγο του «άτυχου» ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη που ήταν παρών στους αγώνες και έκανε τις απονομές στις 3 πρώτες ομάδες του κυπέλλου κυπελλούχους οι Βετεράνοι 2 οι Μηχανικοί και 3 η Νέα Τηλεόραση μαζί με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γιώργο Βούρβαχη υπεύθυνο των αθλητικών , Ευάγγελο Σαματα και τον πρόεδρο του ΔΑΟΧ κ. Ζουμαδάκη.

"Sponsored links"

Το Φιλμ του αγώνα

Μεγάλος Τελικός Κυπέλλου Εργασιακού Μπάσκετ ΔΑΟΧ «Στάθης Λαζαρίδης» κλειστό Κλαδισού

Μηχανικοί- Βετεράνοι 47-56

17-11, 25-26 Ημίχρονο 35-42, 47-56 τελικό σκορ

Διαιτητές Σταυρουλάκη Κώτσου

Μηχανικοί Κλαογρίδης Εμμ. Τερεζάκςη Μιχ

Κοτσιφάκης 7(1), Καλογρίδης Εμμ. Γιαννουλάκης 2, Παντελάκςη 9)1) Δασκαλάκης 5 4 Πολυχρονάκης Μιχελάκης 6, Τσιβουράκης 13(1) Τερεζάκης 6

Βετεράνοι (Χαιρετάκης Γ) Κασιμάτης 12(2) Ζουριδάκης 2 Λεντάρης 8 Χαιρετάκης Γ 3(1), Τσινιαράκης 27(2) Κομπιτσάκης 4 (1).

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις