Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητος – Επόμενα Βήματα της Συνεργασίας

Κανένα σχόλιο

Μετά την – κατά γενική ομολογία – εξαιρετικά σημαντική συνάντηση των τεσσάρων Νομαρχών της Κρήτης, την 1η Αυγούστου και την υπογραφή αφενός μεν, του Καταστατικού της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας», αφετέρου δε του Προτύπου των Προδιαγραφών, πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση με σκοπό τον προγραμματισμό των επόμενων βημάτων της εταιρίας και τη συγκρότηση του Δ.Σ. της εταιρείας. Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν και αποφασίσθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης ήταν τα εξής:

1η Ενέργεια: Συμμετοχή του Τ.Ε.Ι. Κρήτης στην Διοίκηση της Εταιρίας

"Sponsored links"

p2021285 Μετά από αίτημα το οποίο πραγματοποίησαν από κοινού οι (4) Νομάρχες, το Τ.Ε.Ι. Διατροφής και Διαιτολογίας συμφώνησε μέσω των αρμοδίων οργάνων του να συμμετέχει και να συνδράμει στην εταιρεία με εκπρόσωπο του, ο οποίος θα είναι ο κ. Γεώργιος Φραγκιαδάκης, Αναπληρωτής καθηγητής του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, με αναπληρωτή του τον κ. Βασίλη Ζαφειρόπουλο, επίσης Αναπληρωτή καθηγητή του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

2η Ενέργεια: Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας σε Σώμα

Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και η θητεία των συμμετεχόντων Ν. Α. της Κρήτης δια των Νομαρχών, θα γίνει ως εξής:

pinax

Η παραπάνω επιλογή περιέχει την «εναλλαγή» Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης στις καταλαμβανόμενες θέσεις κάτω από την κοινή απόφαση ότι τον πρώτο χρόνο την προεδρία να έχει η Ν.Α. της έδρας – Ρέθυμνο – όπως είναι άλλωστε λογικό.

3η Ενέργεια: Διαγωνισμός για τον Διακριτικό Τίτλο και το Σήμα της Εταιρείας

Λοιπά Οργανωτικά θέματα

  • Συζητήθηκαν επίσης διάφορα θέματα για,
  • Το οργανόγραμμα της εταιρείας και τη διάρθρωση του οργανισμού
  • Την υπηρεσιακή του στελέχωση
  • Την υποστήριξη που πρέπει να έχει από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και το Τ.Ε.Ι. Κρήτης
  • Την επιχορήγηση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σύμφωνα με τη δέσμευσή του στην συνάντηση υπογραφής του Καταστατικού της Εταιρείας

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις