Τα τύμπανα του πολέμου

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με την Ολιστική περί Σύμπαντος θεωρία, ακόμη και το πέταγμα μιας πεταλούδας επηρεάζει το Σύμπαν αποφασιστικά. Έτσι τα Άστρα επηρεάζουν την ζωή και το μέλλον μας. Βέβαια, υπάρχει και η κρατούσα επιστημονική άποψη, ότι ένας πλανήτης ευρισκόμενος σε απόσταση δισεκατομμυρίων ετών φωτός από ‘μας δεν μπορεί να επηρεάσει ούτε… το στιφάδο μας. Από την πρώτη αντίληψη περί Συμπαντικής Ενότητας και συμπορείας, μας προέκυψαν και οι Ωροσκόποι. Βασιλιάδες, Αυτοκράτορες, Δικτάτορες είχαν, κατά καιρούς, Ωροσκόπους.

Και ας το κρύβουν μερικοί και ας προσποιούνται πως δεν το παραδέχονται ή πως δεν έχουν με το φαινόμενο σχέση. Τι πιστεύει ο γράφων; Σκασίλα του, εδώ ένα ανέκδοτο εκ του φυσικού επιχειρώ να σας διηγηθώ, γιατί ο άνθρωπος με την βλακεία του και την ιδιοφυΐα του είναι το μέγα μυστήριο και έχει μεγάλη «πλάκα». Στα Χανιά, λοιπόν, ιατρός έτυχε νάχει το ιατρείο του δίπλα και κολλητό στο «εργαστήριο» Ωροσκόπου. Στον ίδιο διάδρομο, στην ίδια πολυκατοικία.

"Sponsored links"

Κάποιοι πελάτες του Ωροσκόπου χτυπούσαν το κουδούνι του Γιατρού αντί του… προφήτη. Μια, δυο, τρεις, τέσσερις. Ο Γιατρός «φουρκίστηκε». Ο Γιατρός άρχισε να ιδρώνει. Και μια μέρα απελπισμένος, όταν ένας πελάτης τον ρώτησε, αν εδώ είναι ο Ωροσκόπος, ο Γιατρός του δήλωσε κοφτά: «Όχι, είναι στο διπλανό Γραφείο και παίζει MALAKIA». Ο πελάτης ενημέρωσε τον Ωροσκόπο και από τότε ηχούν τα τύμπανα του πολέμου. Εμφύλιος σου λέω, σωστός εμφύλιος.

ΦΩΤΗΣ

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις